Politika zasebnosti

Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p., daje velik poudarek varnosti vaših osebnih podatkov. Zavezan sem k skladnosti z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov, vključno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Namen te politike zasebnosti ("Politika") je, da vas poučimo o razlogih in načinih zbiranja vaših osebnih podatkov, kako bodo ti podatki uporabljeni, kakšne pravice imate v zvezi z vašimi podatki in kako jih lahko uveljavite.

1. Upravljalec podatkov

Odgovorni za obdelavo vaših osebnih podatkov je Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p., z naslovom Lahovče 72b, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

2. Namen in obseg zbiranja podatkov

Osebne informacije, ki nam jih posredujete, so obravnavane strogo zaupno in uporabljene samo za namene, za katere ste nam jih zaupali. V primeru, da bi želeli vaše podatke uporabiti za drugačne namene, vas bomo o tem predhodno obvestili in zaprosili za soglasje.

3. Zbiranje podatkov na spletnem mestu

Pri vsakem obisku našega spletnega mesta se zbirajo nekateri avtomatski podatki, kot so IP-naslov, vrsta brskalnika in čas obiska. Te podatke uporabljamo za statistične analize. Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p., te podatke obdeluje ločeno in jih ne povezuje z drugimi zbranimi podatki.

4. Uporaba in obdelava podatkov strank

Podatke, ki nam jih posredujete preko e-pošte ali drugih komunikacijskih kanalov, obdelujemo za pripravo ponudb in za komunikacijo z vami. Za verodostojnost in točnost podatkov ste odgovorni sami.

5. Razkritje podatkov

Vaše podatke hranimo v zaupnosti in jih brez vaše izrecne privolitve ne razkrivamo tretjim osebam. Izjeme so le v primerih, ko je to zahtevano po zakonu ali za izpolnitev pogodbenih obveznosti.

6. Obdobje hrambe podatkov

Vaše podatke hranimo samo tako dolgo, kot je to potrebno za izpolnitev namena, zaradi katerega so bili zbrani. Po tem obdobju so podatki trajno izbrisani.

7. Vaše pravice

Imate pravico do dostopa, izbrisa ali izpisa svojih osebnih podatkov, ki jih hranimo. Za uveljavitev teh pravic nas lahko kadarkoli kontaktirate.

8. Spremembe v politiki

Zadržujemo si pravico do občasnih posodobitev te politike, da bi jo uskladili z veljavnimi zakoni in regulativami. Zato vas vabimo, da redno preverjate to politiko.