Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, zapustite spletno stran. Skrij obvestilo
Pogoji uporabe

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani www.virtualnisprehodi.si, ki je v popolni lasti podjetja Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p..

Pogoji uporabe so namenjeni predvsem zaščiti uporabnikov spletne strani www.virtualnisprehodi.si in tudi samemu podjetju Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p..

Z uporabo spletnih strani www.virtualnisprehodi.si se strinjate s temi pogoji uporabe. V kolikor se z njimi ne stranjate, takoj zapustite spletno stran www.virtualnisprehodi.si.

Strinjate se, da spletnih strani www.virtualnisprehodi.si ne boste uporabljali v nezakonite namene, jim ne boste na katerikoli način škodovali ali jih namerno preobremenili, da bi prišlo do izpada strani ali upočasnjenega delovanja.

Nikakor ne smete skušati na nepooblaščen način dostopati do spletnih strani, do katerih nimate dostopa ali so te zaščitene z raznimi varnostnimi mehanizmi.

Spletne strani www.virtualnisprehodi.si so namenjene zgolj osebni in nekomercialni rabi in vsi podatki na spletnih straneh so zgolj informativnega značaja. Nikakor ni dovoljeno kakršnokoli distribuiranje, kopiranje, predvajanje ali objavljanje podatkov iz spletnih strani www.virtualnisprehodi.si brez dovoljenja lastnika.

Podjetje Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p. nikakor ne odgovoarja za vsebino, točnost in natančnost podatkov na spletni strani. Prav tako nismo odgovorni za nedostopnost informacij na spletnih straneh www.virtualnisprehodi.si. Nalaganje nezakonitih ali nemoralnih vsebin je strogo prepovedano. V primeru, da opazite nezakonito ali nemoralno vsebino, nas takoj obvestite po elektronski pošti na naslov info@virtualnisprehodi.si.

Spletne strani www.virtualnisprehodi.si lahko vsebujejo tudi povezave do spletnih strani, ki niso v naši lasti ali na kakšen drugačen način povezane z nami. Podjetje Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p. ni odgovorno za vsebino, točnost, natančnost ali varnost takšnih povezav. Prav tako ne odgovarjamo za vaše osebne podatke na omenjenih spletnih straneh.

Podjetje Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p. se obvezuje, da bo osebne podatke varovalo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Uradni list RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001). Vaši podatki ne bodo pod nobenim pogojem uporabljeni brez vašega dovoljenja in jih ne bomo pod nobenim pogojem uporabljali v komercialne namene ali posredovali tretjim osebam, razen, če tako zahteva zakon.

Podjetje Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p. ne odgovoraja za morebitno nedostopnost spletne strani www.virtualnisprehodi.si in njenih podstrani.

Ob obisku spletne strani se zabeležijo tudi nekateri podatki kot so število obiskov, država obiska, spletni brskalnik, povprečni čas obiska... Ti podatki so namenjeni zgolj merjenju obiskanosti spletnih strani in so popolnoma anonimni. Iz teh podatkov se ne da nikakor razbrati identitete uporabnika. Te podatke bomo uporabljali zgolj v komercialne namene podjetja Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p..

Uporaba splenih strani www.virtualnisprehodi.si je na lastno odgovornost.

Pridružujemo si pravico do spremembe spletnih strani www.virtualnisprehodi.si in prav tako do spremembe teh pogojev uporabe.

Če imate še kakšno vprašanje glede pogojev uporabe ali ste na spletnih straneh opazili kakšno kršitev, nas o tem obvestite po elektronski pošti na info@virtualnisprehodi.si ali na telefonsko številko 031/427-057.

Želimo vam prijetno uporabo spletnih strani www.virtualnisprehodi.si!

Informacijske storitve, Anže Vrhovnik s.p.